Tisztaszoftver Program

Hírek


Tisztelt Ügyfeleink! 2014.03

Tájékoztató a Tisztaszoftver megállapodás alá tartozó Microsoft licencek használhatóságáról

A Tisztaszoftver Program megújításáról szóló tárgyalások zajlanak, a kitűzött határidő 2014 március 31.
Ezen napig a szoftverek jogtisztasága továbbra is biztosított.


Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2012.01

Microsoft licenceléssel kapcsolatos kérdések, kapcsolatfelvétel Microsoft szakemberekkel e-mailben, chaten vagy telefonon:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support

Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2011.12

A Microsoft álláspontja az alábbi oldalon olvasható:
http://www.microsoft.com/hun/news/press/111230_01.aspx


Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2011.06

Tájékoztató a Tisztaszoftver megállapodásról

A Magyar Köztársaság és a Microsoft az oktatási intézmények licenc ellátásáról 2012. március elsejéig érvényes megállapodást kötött.
Kérjük a GYIK menüpontban tájékozódjanak az újszerződés feltételeiről és az intézményi licenc információkról valamint az igénylések új formájáról.

Tisztaszoftver küldemény a szerződés ideje alatt nem kerül kiküldésre. A korábbi Tisztaszoftver program alatt megküldött telepítőlemezek felhasználhatóak.


Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2011.03

Tájékoztató a Tisztaszoftver megállapodás alá tartozó licencek használhatóságáról

A Magyar Köztársaság és a Microsoft között fennálló, oktatási intézmények licenc ellátásáról, 2008.02.28-án megkötött megállapodás meghosszabbításáról folyó tárgyalások folyamatban vannak.
A tárgyalások alatt az intézményi beszerzésből származó új számítógépek a programban használt szoftverekkel jogtisztán telepíthetőek és használhatóak. Új beszerzési igényeket nem szolgálunk ki a programban kedvezményesen megvásárolható egyéni (tanári) Tisztaszoftver termékcsomagok tekintetében.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Infokommunikációért Felelős Államtitkárság


Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2011.02

Tájékoztatjuk minden kedves látogatónkat, hogy a jelenleg érvényben lévő Tisztaszoftver program (CASA, Campus and School Agreement) megújítása tárgyalás alatt van. Amint lesz újabb fejlemény, azonnal tájékoztatjuk Önöket! Az újabb igénylésekre az allicencek és csomagok kiküldését a szerződés megkötéséig felfüggesztjük.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2010.12

Szolgáltatói hiba miatt telefonos elérhetőségeink új telefonközpont beüzemelése miatt megváltoztak.
Az új telefonszámokat a bejelentkezési oldalunkon találhatják meg.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2010.10

A Windows 7 termék aktiválási kulcsa elérte a limitet. A problémát eszkaláltuk a Microsoft felé.
Hibajelenség: 0xC004C020 hibakód.
Az aktiválási kiszolgáló jelentette, hogy a DMAK- korlát túl lett lépve.
Nagyon köszönjük türelmüket!Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2010.10

Értesítjük Önöket, hogy az Office Pro Plus 2010 már elérhető a Tisztaszoftver program keretén belül. Az Office csomagot az igénylőlapon is megtalálhatják.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2010.04

Értesítjük Önöket, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen, a Pécsi Tudományegyetemen, a Kaposvári Egyetemen, Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, a Budapesti Gazdasági Főiskolán, valamint a Kecskeméti Főiskolán elérhető intézményi űrlapon (Modulo) keresztül hozzáférhető a Win7 32 bit HU termék.
Az ezen a felületen keresztül igénylők számára egyéb teendő nincs.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2010.03

A Tisztaszoftver Program új, 2011. március 1-ig szóló licenc megállapodása értelmében a jogosult intézmények a program csomagjaikat május közepétől kezdődően fogják megkapni. Az intézményeknek új igénylés leadása nem szükséges, ahhoz, hogy csomagjukat megkapják.

Az új Tisztaszoftver Programhoz igazodóan frissítettük az oktatók számára az űrlapokat, amelyeken a termékek igényelhetők. Az igényelt programokat postai kézbesítéssel juttatjuk el a címzetthez.

Az előző Tisztaszoftver Program végén beérkezett igénylésekre automatikusan újraküldjük az ingyenes allicencet elektronikus vagy postai úton, attól függően, hogy milyen elérhetőség szerepelt az űrlapon.

A március elseje óta beérkezett igénylések teljesítését is megkezdjük, a jogosultság elbírálása után.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2010.03

Az elmúlt időszakban kiküldött allicencek az érvényben lévő Tisztaszoftver program érvényességi idejéig, azaz 2010. március 1.-ig tartanak. Ez azért van így, mert az igénylés idejétől függetlenül a szerződés érvényességének idejéig lehet kiállítani allicencet, amely igazolja a jogtisztaságot.
Az új szerződés megint egy évig lesz érvényben, ezért a szerződéskötés után kiállított allicencek 2011. március 1.-ig lesznek érvényesek.

Intézmények:

Az intézmények a szokásos májusi időszakban kapják meg az új allicencet a csomagjukkal együtt külön igénylés nélkül.
Technikai probléma esetén a meglévő allicenceken található aktiváló kódokat tudják használni a köztes időszakban.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2010.03

Az űrlapon az alapcsomagok igényelhetőek, amit előre legyártott gyári lemezen küldünk ki az igénylésre.

Minden a gyári alapcsomagtól eltérő terméket az igényléskor ellenőrzünk, hogy a Tisztaszoftver szerződés keretében elérhető vagy nem. Amennyiben a termék elérhető, akkor a Microsoft site-ról a terméket letöltjük és rámásoljuk egy sima DVD lemezre.
Ezen esetben a kiküldött lemez, nem gyári, hanem másolt formátumú.

Amennyiben a termék nem elérhető a Tisztaszoftver szerződés keretében, akkor a terméket meg kell vásárolni.
Ezekre az igényekre kérés esetén árajánlatot küldünk.

Minden, az alapcsomag (3 lemez, XP, Win 7, Office) mellett ráadásként igényelt lemezért költséget számítunk fel.
Csökkentett tartalmú igénylés esetén, pedig csak az igényelt mennyiség árát számlázzuk ki.Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Felhasználók/Igénylők! 2009.10

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tisztaszoftver program keretén belül igényelhető új, Microsoft operációs rendszert, a Windows 7-et, minden arra jogosult intézmény számára december közepéig kipostázzuk.
A Windows 7 telepítő lemez már igényelhető a frissített igénylőlapon.

Üdvözlettel:
Tisztaszoftver HelpDesk


Tisztelt Ügyfeleink! 2009.03

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy grafikai elírás történt, a Microsoft Windows Vista Enterprise utolsó kiküldött példányán SP2 felirat szerepel.
A lemez tartalma Microsoft Windows Vista Enterprise SP1. Ezen grafikai hiba a használhatóságot semmiféle szempontból nem érinti.
Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel:
A Tisztaszoftver Program Ügyfélszolgálata.


Tisztelt Ügyfeleink! 2009.01

Tájékoztatjuk, hogy 2009. január 1-től - a Magyar Posta díjemelése miatt - küldeményeink postaköltsége csekély mértékben megemelkedett.

Üdvözlettel:
A Tisztaszoftver Program Ügyfélszolgálata.


Tisztelt Ügyfeleink! 2008.12

A Windows Server 2008 termékekre az aktivációs kulcs felhasználható limitét a Microsoft Magyarország megemelte, az aktiválás elvégezhető.
Nagyon köszönjük türelmüket és megértésüket.


Üdvözlettel:
A Tisztaszoftver Program Ügyfélszolgálata.


Tisztelt Ügyfeleink! 2008.12

A Program szempontjából fontos adatgyűjtéshez egy kérdőívet készítettünk. A kérdőív az űrlapok letöltésekor jelenik meg, az űrlap letöltési ikonjának megnyomásával.
Amikor a kérdőív kitöltésre és elküldésre került, az űrlap ikonja újra megjelenik és az űrlap letölthetővé, válik.
Kérjük Önöket, szánjanak rá pár percet és töltsék ki.
Nagyon köszönjük, hogy segítik a munkánkat


Üdvözlettel:
A Tisztaszoftver Program Ügyfélszolgálata.


Tisztelt Ügyfeleink! 2008.06

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a licenc-kiszolgálás minőségének javítása érdekében a Tisztaszoftver Program megállapodott a két vezető felsőoktatási tanulmányi rendszer és a Közoktatási Információs Rendszer üzemeltetőivel. A megállapodás alapján a licencek, a telepítőkulcsok és a telepítőkészletek kiosztását ezeken a rendszereken keresztül végezzük, az azokban kifejlesztett igénylési funkció használata útján.
Az egyes rendszerekben elvégzendő lépésekről Önt közvetlenül a rendszerek üzemeltetői tájékoztatják. A rendszer előreláthatóan július elsején indul.

Üdvözlettel:
A Tisztaszotver Program Ügyfélszolgálata.

 

  2008.04

Továbbra is legálisan használhatók a közoktatásban és a felsőoktatásban a Microsoft egyes termékei, miután a Innovációs és Technológiai Minisztérium (GKM) és a Microsoft 1 évre szóló licencmegállapodást kötött.

A Tisztaszoftver Program keretében 2009. március 1-jéig szóló licencmegállapodást kötött a GKM és a Microsoft. A megállapodás értelmében a köz- és felsőoktatási intézmények számítógépein, a felsőoktatási intézmények oktatói, dolgozói, valamint az általános és középiskolák pedagógusai otthoni számítógépein is jogtisztán használhatók a Microsoft Windows Frissítés (upgrade), valamint a Microsoft Office termékek, valamint Core Cal klienshozzáférési licencek.

A megállapodás értelmében valamennyi középiskola és Térségi Integrált Szakképző Központ (TISZK) részére 1 példányban biztosított a Középiskolai Tisztaszoftver Szervercsomag, Windows Standard Server, Exchange Standard Server, ISA Standard Server, SQL Server, Office Sharepoint Server. Az ezer hallgatót meghaladó felsőoktatási intézményekben a Felsőoktatási Tisztaszoftver Szervercsomag, Windows Enterprise Server, Exchange Server, ISA Enterprise Server, SQL Enterprise Server, Office Sharepoint Server.

 A Tisztaszoftver Program keretében minden, a közoktatásról szóló 1993.évi LXXIX. törvény 20.§ és 21.§ hatálya alá eső intézmény jogosult a szoftvereket igénybe venni.

A Tisztaszoftver Program keretében a következő 2 hónap során kipostázunk minden jogosult felsőoktatási intézménynek egy Tisztaszoftver csomagot, melynek tartalma a www.tisztaszoftver.hu / Gyik oldalon megtekinthető.