Tisztaszoftver Program

Csatlakozás

A programban történő regisztráció 2012. január 31-éig lehetséges. Az eddig az időpontig regisztrált intézmények egy ideiglenes (2012. január 31-ig) használatra jogosító licenc papírt kapnak. 2012 január 16-tól kezdve egy telefonos megkeresés keretében felmérésre kerül, hogy a csatlakozott intézmények által megigényelt licencek közül hány került bevezetésre és használatba vételre. Az örökös használatra feljogosító licencpapírok kiállítására a licencek használatba vételét igazoló audit fájlok visszaküldése után kerül sor.
A Novell valamint az NFM között megkötött licencszerződésben termékekhez használati jogot az alábbi 3 lépésben igényelhet:

1. lépés: Regisztráció
Az alábbi linken teheti meg:
https://munkalap.npsh.hu/Munkalap/beta/huedu/signup/signup.jsp
Kérem válassza ki intézményének nevét a legördülő listából, majd adja meg saját elérhetőségi adatait. A megadott adatokat gondosan ellenőrizze annak érdekében, hogy a használathoz szükséges elektronikus licencigazolásokat megküldhessük és fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.
A regisztrációt követően az Ön intézménye eltűnik a listából!
Amennyiben az Ön intézménye nem szerepel a megadott listában és korábban még nem regisztrált akkor kérem regisztráljon az ISMERETLEN intézmény nevére. A megadott elérhetőségeken felvesszük Önnel a kapcsolatot.
2. lépés: Aktiválás
Regisztrációját a megadott e-mail címre automatikusan megküldött levelünk alapján tudja véglegesíteni. A licencigénylését az elektronikus levélben szereplő hivatkozás használatával tudja feladni.
3. lépés. Termékválasztás
A szerződésben biztosított termékek közül az intézmény számára szükséges mennyiség megjelölése, valamint az igény feladása.
A feladott igényről, valamint a használati jog megadásáról e-mailben kap tájékoztatást.
Az igény bejelentése után 1-2 héten belül e-mailben értesítjük, valamint kiküldjük a használathoz szükséges papírokat és a termékek aktivációs kódjait.
Amennyiben bármilyen problémája akadna a regisztráció során, kérem jelezze az info@huedu.hu email címen vagy a +36-1-489-4600 központi telefonszámon.