Tisztaszoftver Program

Támogatás

A HUEDU program keretén belül a Novell Magyarország támogatást biztosít a termékekhez. A támogatás többféleképpen vehető igénybe.

Információs vonal
Munkanapokon 9-17 óra között tájékoztatást kaphat a HUEDU programmal kapcsolatban, a csatlakozásról és a termékekről a +36 1 489 46 00 telefonszámon.

Közösségi támogatás

A Goggle Groups oldalon létrehozott csoportban lehet elérni a közösségi támogatást, ahol szakembereink is gyakran válaszolnak.

Hivatalos elektronikus támogatás

Elektronikus támogatás érhető el a a Novell Professzionális Szolgáltatások Magyarország kft. hibabejelentő rendszerében. (https://munkalap.npsh.hu/Munkalap/beta/huedu/login/loginform_f.jsp)

Hivatalos elektronikus támogatás (2011 február 1-től)
A HUEDU szerződés lejárta utána kedvezményes árú havi támogatási szerződés köthető a Novell Professional Services Hungary Kft-vel, amelynek keretében havi nettó 150.000 Ft-ért korlátlan elektronikus bevezetés és üzemeltetés áll az intézmények rendelkezésére. A támogatási szerződés KSZF keretében is lehívható.

Oktatások
Minimum 10 jelentkező esetén a Novell az ország tetszőleges pontján indít képzéseket, bármely termékkel kapcsolatban. A képzéseken való részvételi díj nettó 20.000 Ft / fő. Amennyiben képzést szeretne igényelni, ezt megteheti az info@huedu.hu címen vagy a +36-1-489-4600 központi telefonszámon.