Regisztráció a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalára KRÉTA azonosító nélkül alkalmazottaknak

A KIFÜ a Microsoft licence igénybevételére a jogosult intézmények alkalmazottainak is lehetőséget biztosít, amelynek lépéseit az alábbiakban foglaltuk össze:

Regisztráció a KIFÜ szolgáltatás kezelési portáljára:
  1. Kattintson az Igénylés menüpont, Személyes gombra, majd a Regisztráció igénylőlap segítségével gombra, majd válassza a Alkalmazotti igénylés menüpontot. Töltse ki az adatlapot és nyomja meg az Igénylés gombot.
  2. Kitöltött adatlapját kiküldtük az Ön által megadott e-mail címre. Kérjük, nyissa meg a saját levelező rendszerét és ellenőrizze beérkezett üzeneteit (beleértve a spam és egyéb promóciós mappákat is).
  3. Az adatlapot az intézmény vezetője által aláírva intézményi pecséttel ellátva kérünk visszaküldeni az ugyfelszolgalat@kifu.hu e-mail címre vagy postai úton a 1134 Budapest, Váci út 35. címre.
  4. Az adatlap beérkezése után a KIFÜ Szolgáltatás kezelési portáljához való regisztráció véglegesítéséhez meghívót küldtünk önnek az ön által megadott e-mail címre.
  5. Nyissa meg a saját levelező rendszerét és ellenőrizze beérkezett üzeneteit (beleértve a spam és egyéb promóciós mappákat is). Nyissa meg a beérkezett meghívót és kattintson a „Regisztráció folytatása” gombra.
  6. A megjelenő regisztrációs ablakban kérjük, adja meg bejelentkezési adatait, majd olvassa el és fogadja el a „Felhasználási feltételeket” és az „Adatkezelési tájékoztatót”, és kattintson a „Regisztráció” gombra.
  7. A sikeres regisztrációt követően a Személyes licencek igénylése a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalán leírtak alapján tudja igényelni a személyes Microsoft licenceket.