Regisztráció a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalára KRÉTA azonosítóval, diákoknak és alkalmazottaknak

A KRÉTA azonosító használatával történő regisztráció a következő lépésekből áll:

Regisztráció a KIFÜ szolgáltatás kezelési portáljára:
  1. Látogasson el a services.kifu.hu oldalra, majd kattintson a „Bejelentkezés a KRÉTA rendszeren keresztül” gombra, majd adja meg a KRÉTA rendszerben használt, saját bejelentkezési adatait és kattintson a bejelentkezés gombra. 14 éven aluli diák esetében a regisztrációra és az igénylésre kizárólag a szülő/gondviselő jogosult, ebben az esetben a szülőnek/gondviselőnek a jogosult diák KRÉTA azonosítójával szükséges belépnie a rendszerbe.
  2. A sikeres bejelentkezés után kérjük, adjon meg egy valós e-mail címet és kattintson a „Regisztráció” gombra. A megadott e-mail címére pár percen belül egy megerősítő levelet küldünk a KIFÜ Ügyfélszolgálatának (ugyfelszolgalat@kifu.hu) e-mail címéről.
  3. Nyissa meg a saját levelező rendszerét és ellenőrizze beérkezett üzeneteit (beleértve a spam és egyéb promóciós mappákat is). Amennyiben nem találja a megerősítő e-mailt levelei között, kattintson a regisztrációs oldalon az „Újraküldés” gombra (használatát megelőzően kérjük, ellenőrizze postafiókja spam, promóciók stb. mappáit is). A regisztráció megerősítésére 24-óra áll rendelkezésére.
  4. Amennyiben a megerősítő e-mail megérkezett nyissa meg és kattintson a „Regisztráció folytatása” linkre.
  5. A megjelenő regisztrációs ablakban kérjük, adja meg adatait, majd olvassa el és fogadja el a „Felhasználási feltételeket” és az „Adatkezelési tájékoztatót”, és kattintson a „Regisztráció” gombra.
  6. A regisztrációt követően a Személyes licencek igénylése a KIFÜ szolgáltatás kezelési oldalán leírtak alapján tudja igényelni a személyes Microsoft licenceket.