Tisztaszoftver ProgramA Windows lemezképek letöltéséhez felhasználónév és jelszó szükséges, amiket a KLIK megyei informatikus kollégáitól tud igényelni. A megyei informatikus kollégák elérhetőségei a Támogatás menüpont alatt találhatók.

Letölthető segédletek:

A Windows lemezképek asztali számítógépekre történő telepítésével kapcsolatos telefonos ügyfélszolgálatunk a +36 (46) 799-418 telefonszámon érhető el, munkanapokon, 9:00 és 17:00 között, 2016. március 16-tól 2016. június 30-ig. Ezen a telefonszámon technikai segítség mellett regisztrálhat helyszíni telepítésre is, mely során szakértőink helyben, az Ön iskolájában oldják meg a gépek telepítését.

A ThinkServer 140 és a PowerEdge T20 szerverekhez tartozó legújabb egységes SuliXerver telepítőkészletet az alábbi linken keresztül töltheti le. Felhívjuk figyelmét, hogy a SuliXerver telepítőkészletének letöltéséhez előzetes regisztráció és aktiválás szükséges. Az aktiváláshoz szükséges kódot a KLIK megyei informatikus kollégáitól kaphatja meg, ha eddig még nem érkezett meg Önhöz.

A regisztráció és az aktiválás menetét a Támogatás menüpontban található TIOP villámtájékoztató SuliX rendszerekhez nevű dokumentum írja le.