Tisztaszoftver Program

A telepítési támogatás mind Microsoft mind SuliX rendszerekhez elérhető, több formában is.

A megyei informatikai munkatársak elérhetőségeit itt találhatja.

Windows támogatás:

A Windows lemezképek asztali számítógépekre történő telepítésével kapcsolatos telefonos ügyfélszolgálatunk a +36 (46) 799-418 telefonszámon érhető el, munkanapokon, 9:00 és 17:00 között, 2016. március 16-tól 2016. június 30-ig. Ezen a telefonszámon technikai segítség mellett regisztrálhat helyszíni telepítésre is, mely során szakértőink helyben, az Ön iskolájában oldják meg a gépek telepítését.

A Tisztaszoftver Programban a Windows 10 és az Office 2016 programok aktiválása központi KMS szerveren keresztül történik. A Windows és Office rendszerek aktivációja csak a Sulinet hálózatán keresztül lehetséges. Amennyiben az Önök intézménye nem csatlakozik a Sulinet hálózatára, van arra mód, hogy az intézmény IP címe külön felvételre kerüljön az aktivációs szerverre, így a nem Sulinetes hálózatról érkező aktivációs kéréseket is kiszolgálja a rendszer. Az így beaktivált gépeken a Windows és az Office jogtiszta, eredeti licenccel fog rendelkezni. Ezügyben kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Tisztaszoftver ügyfélszolgálattal a Nyitóoldalon.

SuliX támogatás:

A SuliX rendszerekhez tartozó ügyfélszolgálat a +36 (1) 450 0221 telefonszámon, valamint a support@sulix.hu email címen érhető el. Munkatársaink 9:00 és 17:00 között, március elsejétől folyamatosan fogadják a hívásokat és e-maileket. Az ügyfélszolgálaton keresztül kaphat választ telepítési és beállítási kérdéseire, illetve jelezheti egyéb, ezekkel kapcsolatos igényét.

A SuliX rendszerek használatával, adminisztrációjával kapcsolatos kézikönyvekhez elektronikus formában az alábbi linkeken érheti el: