Tisztaszoftver Program

1. A részletes telepítési útmutató képernyőképekkel gazdagítva dokumentálja a telepítési folyamatokat, úgy állítottuk össze, hogy azoknak is megkönnyítse az eszközök telepítését, akik nem informatikus végzettségűek.

2. Telefonos ügyfélszolgálatunkat eléri a +36 (46) 799-418 telefonszámon, ahol munkatársaink technikai támogatást nyújtanak a beüzemeléshez. Munkatársaink 8:00 és 16:00 között, 2016. szeptember 20-tól 2016. december 20-ig fogadják a hívásokat.

3. További kérdésekkel kapcsolatban a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ fenntartása alatt álló intézmények a saját tankerületi informatikus munkatársukhoz fordulhatnak. Az Ön megyei tankerületében lévő informatikai munkatárs neve és elérhetősége megtalálható a KLIK honlapján.

4. A legfrissebb szoftverekkel működő számítógépek használatához szeretnénk segítséget nyújtani a kifejezetten informatika tanárok számára készült kurzusainkkal, melynek keretén belül egyszerűen megismerkedhetnek az Office 2016 és Windows 10 legújabb különlegességeivel. Majd a megszerzett tudást könnyedén tovább adhatják diákjaik számára is, a tanórai célra készített prezentációk segítségével. A kurzusok sikeres teljesítése után pedig Certified Microsoft Innovative Educator tanusítvánnyal gazdagodhatnak.
A három kurzus elérhtősége:
https://education.microsoft.com/courses-and-resources/courses/windows-10-office-2016-kisiskolsoknak
https://education.microsoft.com/courses-and-resources/courses/windows-10-office-2016-kamaszoknak-1rsz
https://education.microsoft.com/courses-and-resources/courses/windows-10-office-2016-kamaszoknak-2rsz