Hírek

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.12.17-én 16:00 órától kezdődően 2021.12.19. 01:00 óráig karbantartás miatt az alábbi weboldalak nem lesznek elérhetőek:

Az érintett időintervallumban az oldalakra a belépés és a regisztráció sem biztosított.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Tisztelettel:
KIFÜ ügyfélszolgálat.

Megújul a Tisztaszoftver igénylés

Tájékoztatjuk tisztelt Tisztaszoftver Program Felhasználóinkat, hogy 2021.12.01-től a jogosult intézmények és felhasználók egy teljesen új Microsoft licence igénylési folyamatot vehetnek igénybe. A különböző igénylések egységes kezelésére a KIFÜ egy modern, felhasználóbarát felületet hozott létre, amely a tisztaszoftver.hu oldalról érhető el.

A változást követően a KRÉTA jogosultsággal rendelkező felhasználók a KRÉTA azonosítási adataikkal érik el az oldalt, így nincs szükség további jelszó megjegyzésére a szolgáltatás igénybevételéhez.

A megújult felületen az intézmények Microsoft Office, Windows Upgrade és Windows szerver, a tanárok Microsoft Office és Windows Upgrade, míg a diákok Microsoft Office licenceket igényelhetnek.

2021.12.03-tól megszűnik a regisztrációs lehetőség a o365.oh.gov.hu oldalon, de az ott korábban regisztrált fiókok 2022 végéig elérhetők maradnak.

A tisztaszoftver.hu oldalról 2021.12.01 előtt letöltött igénylőlapokat 2022.01.01-ig fogadjuk be.

A felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk az ugyfelszolgalat@kifu.hu e-mail címen áll rendelkezésükre.

Tisztelettel:
KIFÜ ügyfélszolgálat.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai nappal, a Tisztaszoftver Program keretében igényelt Microsoft szoftverek aktiválására új KMS szervert - kms.edu.hu címmel - üzemeltünk be. Az új szerver lehetőséget biztosít a Microsoft Office 2019 Professional Plus, valamint a Windows Server 2016 és 2019 verziók aktiválására is.

Az eddig használatban lévő KMS szerver – kms.sulinet.hu – továbbra is üzemel, lekapcsolására tervezetten 2022-ben kerül sor, amiről a honlapunkon és a Dashboard felületen is tájékoztatni fogjuk Önöket.

A 2021. március 1-től kezdődő, hatályos érvényességi időszakban érvényes igényléssel rendelkező intézmények az új KMS szervert is igénybe vehetik, így kérjük, kezdjék meg az átállást. Az áttérést segítő leírás a Tisztaszoftver KMS aktiválás a kms.edu.hu szerveren keresztül oldalon található.

Amennyiben az új KMS szerverre való kapcsolódás vagy az aktiválás során problémát tapasztalnak, kérjük, keressék munkatársainkat a hibabejelento@kifu.hu e-mail címen.

További kérdésük esetén forduljanak bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz, az ugyfelszolgalat@kifu.hu címen.

Tisztelettel:
KIFÜ ügyfélszolgálat.

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tisztaszoftver Programban biztosított szoftverek igényléséhez használható dokumentumok 2021. március elsejével módosításra kerültek.

közoktatási intézmények igényléséhez szükséges dokumentum elérhetősége: Igénylőlap sablon S2 intézményi
Pedagógusok, rendszergazdák igényléséhez szükséges dokumentum elérhetősége: Igénylőlap sablon S1 pedagógus

Kérjük, igényük benyújtására már az új, módosított dokumentumokat használják. Az előző igénylőlapok használatára 2021. április elsejéig van lehetőség.

Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy 2021. március elsejétől, a közoktatási intézmények számára a Tisztaszoftver Programban biztosított szoftverek aktiválását, elsődlegesen, KMS szerveren keresztül biztosítjuk.

További kérdésük esetén, keressék ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@kifu.hu címen.

Tisztelettel:
KIFÜ ügyfélszolgálat.